konkuranse..

på denne bloggen ----> http://justiinbieber.blogg.no/1341260930_konkurranse.html er det en konkuranse om og vinne dette:

1.premie er mobil skin med valgfritt Justin Bieber bilde. Du kan altså velget hvilket som helst bilde du vil ha, og sende til meg, så fikser jeg resten :) Det er ikke bare til iphone, men til veldig mange forskjellige tlf'er f.eks nokia, htc, samsung, motorola osv.. Dette er altså ikke ett deksel, men et slags "klistremerke" du kan sette på tlf så du ikke får riper. Jeg selv bruker bare det og er kjempe fornøyd!! 

2.premie er Justin Bieber Never Say Never filmen. Jeg har to stykker (vet ikke hvorfor?) så tenkte at kanskje noen av dere vil ha den andre?? Hvis ingen vil ha, så dropper jeg 2.premien..

  så vær så snill hjelp meg med og vinne da kommer det kansje en konkuranse på denne bloggen også<3 så kommenter her på bloggen<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

JuStMeSeLf

JuStMeSeLf

11, Gildeskål

Hei ja velkommen til min blogg. skriver om hverdagen min så ja kommenter ? jeg kommenterer alltid til bake;) design laget av:http://inaanjuta.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits